I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Tuesday, December 11, 2012

Video Legoland - miniland malaysia

Hehe layan video satu ni dulu yer u ols.. byk lagi ni video tgh dok upload.. Maaflah suara mama dia yg kuat ..mama dia yg over gitu ekekeke..

Bagi kami, kami mmg enjoy la pegi sini sebab anak2 semua happy sebab dorang ni mmg tahu appreciate lego neh.. tak nak cakap banyak jom tingok video neh..zasss..

2 comments:

Jules Idris said...

mama dia mmg macam tu...hahaha

edrina said...

hahaha mama sama naik ngan anak ekeke

Google