I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Wednesday, December 19, 2012

Surprise Birthday Party

Sapa sangka.. yer lah dah lepas seminggu pun bday saya berlalu..tapi kesayangan2 saya kat opis tu rupa2nya ada buat surprise bday party utk saya & Anuar. Bday saya 9 dec & Anuar pulak 10 dec.. kebetulan pulak kami dua2 ni satu team haha.. Surprise bday party ni dorang buat hari isnin ari tu.

my darling friends Cindy & Rusi - org kuat disebalik party hehe
Saya tak paham apasal instaplace neh detect dengkil.. opis saya kat cyberjaya laa.. haha..lantak lah. Minggu lepas bestfriends saya Rusi, Cindy & Arina dah belanja saya makan kat restoran Itali kat cyber neh.. so mmg tak sangka la dorang rancang semua ni. Pandai sgt simpan rahsia kan haha..
Entah waktu biler la dorang ni pegi hias pantry ni semua.. cantik & meriah sgt haha
Cantik kan? Terharu sgt rasanya. Ok jom tingok muka org terkejut masuk pantry.. scarry sgt tgk muka i ols haha
SURPRISE!!!! 
Mmg terkejut & terpegun tgk.. ramai dlm pantry & deco yg cantik itu haha..



Tiramisu cake made by Rusi
Mmg untung sgt ada kawan yg pandai buat kek kan? Shedap!! Rusi juga pandai buat pavlova.. kalau u ols nak order boleh email dia & tanya yer rusilawati.abmalik@gmail.com Gerenti sedap :)



Saya sgt2 terharu & berterima kasih sgt2 pada semua kawan2 kat opis esp kawan2 baik saya Rusi, Cindy, Arina & Adibah. Korang semua mmg osem hehe.. Moga persahabatan ini berkekalan..aamiin.


2 comments:

Jules Idris said...

Selamat hari jadi Ed :)
I am happy for you. Dirahmati dengan keluarga yg besar, kehidupan yg semakin baik. Semoga segala yg baik2 itu berterusan & dipeliharanya dalam apa jua keadaan & peroleh kejayaan di dunia & akhirat.

Love you kawan :)

edrina said...

Thank you Julia! Kau pun kawan aku dunia & akhirat yg aku rindu!!! Sayang kau jugak!

Google