I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Thursday, November 05, 2009

follow up check up haris yg kedua


Ari sabtu lepas gi jumpa doc musa lagiks.. walaupun haris dah ok, tapi dia still kena sedut ubat seretide tu 2 kali sehari selama 2 bulan.. pagi & malam.. haris ni bagus.. kalau sebelum tido tu dia selalu ingat.. 'eh mama..ayish belum sedut ubat la'..hehe bagus2 anakku... pas tu doc musa kasik injection influenza kat haris.. doc advise bebudak yg ada asthma cam haris ni amik jab ni setiap tahun..

ni lah dia rupe aero chamber yg haris guna utk sedut ubat2an tu kat umah
seretide (colour purple)ni kena amik 2 kali sehari..
satu lagiks ubat yg color biru, lupa lak nama dia, yg tu amik biler perlu.. maknanya biler dia semput tetiba

3 comments:

gee ryder said...

haris tu nk gi check up ke nak main tu hehe

Adelin Zulyana said...

inhaler yg lagik satu tuh namanya ventolin.. saya pon ada 1.. kena standby.. hehe

edrina said...

Gee - hahah tu la dorang ni suka gi sini sebab banyak toys :)

Adelin - ya betul2.. ventolin :-). Oh awak pun ada asthma yer?

Google