I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Monday, January 28, 2013

Koleksi shawl

Saya beli sikit2.. tiap2 bulan beli 3/4..lama2 jadi banyak.. suker :)
Yg ni baru dapat last week..
 Masa nak kemas2 drawer wardrobe tu sekali amik gambo la terus koleksi yg ada.. sajer menggumbirakan hati haha.. color dia cantik2 tapi pengcahayaan dlm kamera iphone ni tak membantu huhu.

Koleksi shawl plain half moon color hijau
Koleksi shawl - rona biru
Koleksi shawl - color kuning, coklat, oren

Koleksi shawl - merah, pink & purple
Tapi saya ada jugak shawl corak.. tapi tak banyak sgt lah.. masih dlm proses mengumpul haha.. Saya suker pahai shawl sebab ia dapat dilabuhkan melepasi dada & dia bukan mcm kebanyakan tudung segera awning yg selalunya dibuat dr kain lycra yg pada pandangan saya walaupun menutup dada tapi jenis kain dia yg lembut & mengikut bentuk tu membuatkan agak seksi sebab masih boleh menampakkan bentuk buah dada. 
shawl dr Dubai yg saya sangat suker.. color hitam & turqoise

shawl dr alhumairacontemporary.com

wif rozye

shawl dr Dubai jugak beli ngan opismate, adik ipar dia duk Dubai. Muka pucat sebab masa ni lepas solat tak der bedak & lipstick hihi
Peace all :)   

4 comments:

Rasp said...

suka tengok kaler2 shawl tu...
i pun baru mula mengumpul shawl...

Cho Zila said...

akak suka gak shawlni ... selalu beli kat ner... suka yang warna warni pink tu cantik...

SharHanah® said...

sy tak pandai pakai...huhuhu...teringin la bila tengok kak Ed pakai.

edrina said...

Sis Rasp - tu la..beli sikit2 sekali biler dah jadi byk ni macam happy giler tgk color2 dia tu :)

Sis Zila - selalu saya beli online.. kat shawlbyvsnow.blogspot.com

Sharhanah - cuba laa.. mula2 mungkin susah sikit pakai sebab tak biasa tapi lama2 insyaallah tak der masalah..sap sap soi jerk hihi

Google