I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Thursday, June 26, 2008

New Template

Amacam? okes ker tak okes neh? hiks... sajer tukar selera sebab tak leh masuk kat blog neh..bila masuk jer rasa nak uweeks2 jerk tau.... so after tukar neh baru la leh masuk apasal ek tak leh tgk color pink? Apakah boy? hiks..

5 comments:

Azura said...

UIHKZ.. CAM KECIK JER TULISAN.. TATAULAH KAT PC SAYA NIN...he he he...anyway..salam kenalan

Mama Mya said...

yer lah pc kita pun nampak kecik jek nie.. rajin dia tukar template..

Ayu said...

akhirnya ko update jugak Ed hehe tapi aku suspek mesti ade kene mengena dgn ur pregnancy jugak hehehe
take care

Kopi Suam said...

tulisan kecik bebno le ed.....tak nampak..heehh

komen aku tak user friendly le camni..aku kena pakai spec baca blog hang...jangan marah heehhh..hehehe *laarrrrrrrrriiiiiii*

ratna said...

10 weeks dah yer...saya skrg 16 weeks dah. sama2 la kita membuyung nanti..

Google