I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Wednesday, June 11, 2008

Danisha@1 Year Old - Layan gambar jer la yer dulu













11 comments:

viruspadu said...

comel betul dia kak

lebat betul rambut dia kak

tembam betul pipi dia kak

bulat betul mata dia kak

hehehehehe... geram neh

tukang campak said...

Edd, apa kata ko bagi sket rambut Danisha kat anak aku yg kecik tu hahaha ish dah la tembun, putih ngan rambut lebat geram aku nengok.

PerantauSepi1306 said...

eeeeee sungguh kiut.. geram tol tengok baby girl ko neh.. tubit, tubit pipi baru tau...hehehehe...

Ayu said...

Ed........
weiii comei gileee anak ko hehehe
eh aku nak tergelak le nengok gambo Jujie hehehe aku terus call dia tadi.. tergelak2 le kami bila kau ckp dia gagah perkasa hahaha
aku nak gi umah dia ari Ahad nih hehehehe and dia bleh suh aku plak masak utk dia sabo jek laaa minah tuh hahahaha

ratna said...

wah..wah..comelnya anak dara sorang ni.

ikan said...

edd...
geram tul la nengok dia tak pakai baju tu...rasa nak geget perut dia...

suka la baca blod edd ni...meriah!

mama ranggie said...

comelnye die...mata bulat lak tu...

nasazfrog... said...

kak,, rambut dia lebat betol,,, embam la dia,,, geram nyer,,, comel cam mama dia,,, :)

Mama Mya said...

comel betul dia.. geram nak cium2 n gomol2 rasanye leh ke hehehe

DeLinn said...

comelllll giler danisha nih! gerammm aku tengok

DeLinn said...

Ed

Aku dapat keje kat UUM as tutor, then insyaAllah akan sambung study.

Google