I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Sunday, February 19, 2012

Beaba: Silicone Multi Portions


Terbekenan pulak ngan bekas ni bila tgk Dr Halina wife Angkasawan Mesia tu guna.. try google and jumpa kat satu website neh.. tapi mak aii mahalnya harga dia RM93 tsk tsk tsk...

Tapi bekas ni bagus sebab :

- BPA Free
- Ada 7 small compartments utk simpan baby's frozen food, setiap satu bersize 2 ounce (60 ml)
- It is made of silicone so it is easy to push out the content

Boleh refer kat website ni - http://www.thebabyloft.com/catalog/product_info.php?products_id=3435

2 comments:

.m.u.n.i.r.a. said...

akak..miss u! lamanya tak hye-hye kan :)

edrina said...

hi munira :)
Akak selalu jer baca blog munira yg sgt informatif dlm mendidik anak2 tu.. miss u too!

*hugs*

Google