I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Sunday, August 21, 2011

Hadiah2 Khayla dah sampai... yippie yeay!!!

Sabtu ari tu opismate saya Adibah & sharon akhirnya selamat sampai umah saya.. memula ada lagi 2,3 org nak join tapi last minute tetiba memasing ada hal yg x dpt di elak so Adibah & Sharon jer yg dtg.

Seronok sgt tgk banyak giler hadiah utk khayla.. Adibah cakap dorang berjaya kutip rm800+ utk khayla sebab tu boleh beli macam2.. wow murah tul rezeki khayla.. baby ramadhan hehe.. Diaper cake yg digubah khas oleh Rusi utk baby khayla.. comei kan? Ni pulak hadiah dr US.
Banyak sgt stok diaper utk baby khala.. dlm box tu saya susun semua diaper dr gubahan diaper cake tu.. ada 3 lapisan bersusun2 tu... receiving blanket dr diaper cake.. ada 4 semuanya. selimut yg tersangat lah lembutnyaa bak sutera.. Brg2 dr diaper cake saya suka ini!! tgk neh nail clipper dia siap ada kanta hehe kad ucapan.. Last sekali yg paling saya tunggu2.. baby cot from ikea..hoyeh!!Tadaaa... siap dipasang.. Baby khayla dah rasmikan baby cot baru :) cantik sgt..saya sgt2 suka ...ohh ada jugak coklat utk kakak2 & abg2 khayla :)

TERIMA KASIH SAHABAT!! I LUV U All!!!


3 comments:

ratna said...

bestnya dpt byk hadiah..

marinahunny said...

huk aloh kak, makin comel lak sejak beranak 6 nih.. cute sokmo..

SharHanah® said...

salam kak ed, lama sungguh saya tak terjah ke blog kak, skali bukak... daaa dapat baby Khayla..tahniah banyak²... comei betul baby Khayla.
aha, dikesempatan ini juga sy nak ucapkan selamat hari raya buat kak Ed sekeluarga...semoga dengan kehadiran baby baru bertambah seri rumahtangga kak dan suami.

Google