I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Wednesday, April 13, 2011

Persiapan utk baby kali ini

Walaupun anak no 6 tapi perasaan nak sambut org baru tatap teruja okes..ekekeke..

1.) Set bersalin shaklee saya sudah sampai yeay...cukup utk 4 bulan.
dan juga alfalfa utk tambah susu.

2.) Tgh dlm proses order set botol susu ini utk baby dlm pewut..oh..sgt teruja ekekeke
dan ini pulak thermal cover dia.. comei tak? hehe i loike..
saya beli online kat fb, tapi saya tgk kat littlewhiz pun ada jual ni..
http://www.littlewhiz.com/pd-momma-zero-first-kit.cfm

2 comments:

Tukang Campak said...

Aku penah ambik shaklee masa zaman2 praktikal dulu tp x konsisten. last2 stop terus. Kiut seh warmer dia, terus tringat citer Rio, burung2 yg kecik tapi bolat+domok.

gee ryder said...

saya amik supplement set shaklee utk bf.. alfalfa tu ada sekalila

Google