I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Thursday, April 21, 2011

Next!! Bakal dlm genggaman.. wweehuuuu...lalala


Semalam dlm fb sorang junior saya masa kat mrsm ni dok US and dia buat biz jual2 beg coach.. sekali ada offer reger murah giler okes.. macam rugi kalau tak beli.. terus sms en.hubby tanya boleh tak nak order.. harus mintak izin ooo sebab last month kan baru jerk beli satu ekekeke...

Tak sangka hubby kasik okes.. Junior saya tu jual murah sebab dia dpt invitation dr coach factory outlet tapi ada limit per customer.. by the time hubby kasik reply kata okes... sekali order sudah closed.. argh kuciwa...

Pas tu terus gi browse website2 online yg lain and jumpa satu website ni.. mahal sikit harga dia... mahal rm130 dr harga yg junior saya jual tu.. terus email balik hubby.. dan tanpa disangka2 hubby kata proceed jerk.. boleh beli..yeay... terima kasih banyak2 laling.. i luv u berganda2 ekekeke...

Beg ni saya nak buat belasah hari2.. yg mahal beli kat mid valley ari tu leh simpan and pakai sekali sekala :)

From: edrinaXXXX@XXX.com
Date: Thu, 21 Apr 2011 11:17:19 +0800
To:
Subject:

Beg ni harga rmXXX.. argh murah giler...tertekan ekekeke

To
edrinaXXXX@XXX.com
cc
Subject
Re:

Ok la boleh beli, simpan yg mahal
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

From: edrinaXXXX@XXX.com
Date: Thu, 21 Apr 2011 15:53:26 +0800
To:
Subject: Re:

ala..yg tadi tu dah closed reservation sebab dah ramai org booking.. intan jumpa lagi tapi kat website lain mahal sikit rmXXX. Yg tadi tu junior intan yg jual..dia dok kat US..dia dapat invitation by coach ada sales kat factory outlet tapi ada limit per customer.. tu yg dapat murah tu.

Ok, proceed -->> lalalalala tq laling :)
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

1 comment:

Kopi Suam said...

kemaruk ed...jangan tak kemaruk..btw brp blog tu bg yang hg ni :)

Google